Skip to content

Edzőink

img_9357

 

 

Huszár Noémi: HardCore Training, Köredzés, Sandbag-Köredzés

noe

Tanulmányok:

1997-2001 EKTF Ének-zene tanári szak

Bibarc Tünde fitnesz akadémia testépítés – fitnesz edző

Életmód és táplálkozási tanácsadó

Speciális fitnesz kurzus

 

37 éves vagyok, 2 gyermek édesanyja.  A sporttal gyermekeim megszületése után kerültem kapcsolatba, amikor elhatároztam, hogy ismét formába hozom magam. Elhatározásom nagy fordulatot hozott életembe, a zene mellett a sport is rendszeres része lett mindennapjaimnak. Olyannyira, hogy mára ez lett a foglalkozásom, megélhetésem. Folyamatosan képzem magam, hogy tudásommal segíthessem vendégeimet céljaik elérésében.

Úgy gondolom minden korosztálynak, nemtől függetlenül szüksége van a testmozgásra, egy egészséges életmód kialakítására, hogy rohanó világunkban helyt tudjanak állni. A családanyák is sokszor érezhetik, hogy háttérbe szorulnak, kevés idő jut a kikapcsolódásra, önmagukra. Fontos, hogy ne csak anyák, feleségek, hanem nők is lehessenek, anélkül, hogy bűntudatuk lenne emiatt. Hogy elégedettek legyenek a testükkel, és kellő magabiztosságot szerezzenek mindennapjaikban. Éppen ezért csoportos, és személyi edzéseimen is igyekszek megteremteni a megfelelő légkört, a testi-lelki feltöltődéshez, kikapcsolódáshoz.

“Csinálj ma valami olyat, amit jövőbeni önmagad megköszön majd!”

Tel.: 06 20/569-4674

 

Szivós Gábor: Kettlebell Training, Köredzés

szity

Tanulmányok:

OKJ – Fitness-, testépítő edző

Strongfirst Girja level I. instruktor

Fundamental Movement Screen – FMS szakértő

Gerincbarát edző

Miskolci Egyetem ÁJK – Igazságügyi ügyintéző, főiskolai diploma

Rendőrtiszti Főiskola – Rendőrtiszti diploma

“Előbb mozogj jól, csak aztán erősebben.
 Előbb mozogj erősen, csak aztán gyorsabban.
 Előbb mozogj gyorsabban, és csak aztán többet.”
Lakatos Péter, 

Strongfirst Girja Master instruktor

Hiszem, hogy csak előzetes felmérések után, következetesen, szakember által felépített programok vezethetnek a hosszú távú fejlődéshez, az egészségi állapot megőrzése, esetleg fokozása mellett.

Miért?

A sport és a mozgás, mint a testedzés-, a stressz levezetés-, az önfejlesztés-, önkifejezés-, határaim feszegetésének egy fajtája kiskorom óta végigkíséri az életemet. Óvodás koromtól, majd egy sportiskola keretein belül: az úszáson és vízilabdán keresztül jutottam el a kosárlabdáig; középiskolás koromban a nemzeti másodosztályba, ahol pár évet töltöttem.

A kosárlabda mellett már foglalkoztam erőnléti edzésekkel, erőfejlesztéssel, úgy a csapatban, mint kis baráti közösségben, saját testsúlyos, illetve súlyzós formában. S már ekkor megragadott a testkultúra szépsége, az erő képessége. S már ekkor érdekelt a hogyan és a miért.

Később rendőri pályára kerültem, s egy bevetési egység tagja, majd vezető-helyettese lettem. Új hivatásom megkívánta, hogy új sportok és harcművészetek felé forduljak, az erő-, erőnléti edzések az új célok támogatásaként folytatódtak tovább. Beosztásomhoz tartozott az egység képzésének megtervezése, lebonyolítása is, taktikai és lövészeti vonalon. Itt jöttem rá, hogy szeretek emberekkel foglalkozni, átadni számukra azt, amit tudok, s mindehhez megfelelő elhivatottsággal, türelemmel és alázattal is rendelkezem.

A mögöttem lévő évtizedes tapasztalatok, a testedzéssel töltött évek, az ezekből adódó eredmények és sérülések, ártalmak, felfogásbeli különbségek megmutatták számomra az erő sötét oldalát is, amely tapasztalat nagyban hozzájárul mai edzői felfogásomhoz.

Tel.: 06 70/387-2133

 

Madarasi Gábor: Metcon Training, Hard Body Training, Köredzés

madár

Sportolói múlt, birkózás:

Többszörös Országos bajnok

Világ kupa V. hely

Egyetemi és Főiskolai Világbajnokság III. hely

Tanulmányok, képesítések :

Eszterházy Károly Főiskola – Sportszervező

Eszterházy Károly Főiskola – Délutáni sportkör tartására képzett szakember

Szinergia szakiskola – birkózó edző

Bibarc Tünde fitnesz akadémia – testépítés fitnesz edző

Gyerekkorom óta a sport központi szerepet tölt be az életemben. 7 éves korom óta versenyszerűen birkózom. Mára a sport a hivatásom lett. Mivel a sport az életem részévé vált és pályafutásom végeztével is szeretnék az egri sportéletben maradni, ezért az edzői pályát választottam. Az Egri Városi Sportiskola edzőjeként próbálom átadni tudásomat a jövő generációjának, de fontosnak tartottam, hogy az élsportolók mellett a mindennapok emberének is közvetíteni tudjam a mozgás fontosságát és szerepét a mindennapi életben. Úgy érzem, sportbéli eredményeim és az élsportban eltöltött évek is garancia lehet arra, hogy kellő alázattal, elhivatottsággal álljak a vendégeim rendelkezésére.

Tel.: 06 30/915-8135

 

Tóth Milán: Köredzés, Hard Body Training  
mil1

Képesítések:

Fitnesz testépítő edző
Funkcionális edző
Táplálkozási tanácsadó

1980-ban születtem Egerben, 6 éves korom óta aktívan sportolok, a szokásos iskolai atlétika és labdajátékok mellet megismerkedtem a cselgáncs, birkózás, boksz, kung fu, capoeira, taekwondo és grappling alapjaival. A küzdelemben sosem a nyers erő fogott meg, hanem a technika, az adott pillanatban tökéletesen kivitelezett mozdulat vagy mozdulatsor. Hiszem azt, hogy az egyéb sportokban, és a hétköznapi életben is segít az a fajta kreativitás, sokszínű mozgáskultúra, küzdeni akarás és alázat, amit a harcművészetekben jelen van. 15 év súlyzózás után ismerkedtem meg a funkcionális edzéssel, TRX, sandbag, kettlebell eszközökkel. Igazi áttörést jelentett, mind motivációban, mind kihívásban. A csoportos és személyi edzések mellett csapatok és egyéni versenyzők felkészülésében is segítek, mint erőnléti edző. A táplálkozás és táplálék kiegészítők világa kezdettől fogva érdekelt, így sok időt fordítok arra, hogy tudásom naprakész legyen.

Tanult szakmáim ékszer és műtárgybecsüs, illetve órás. Sokszor hallom, hogy mennyire kontrasztos a két világ, pedig szerintem mindkettő a sok kicsi, de fontos apróságokról szól, illetve egy pici plusszról, ami nehezen megfogható.
Ha még nem találtad meg az utad, vagy éppen már meg van, de úgy érzed jól jönne egy kis segítség, fordulj hozzám bizalommal!

„A férfinak nincs joga a fizikai edzés terén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes. „ Szokratész

Tel.: 06 70/ 236-9576

 

Papp Tamás: Köredzés, Metcon Training, Hard Body Training

IMG_9355Tanulmányok:

OKJ Fitness Instruktor – E- Studio Akadémia

KVIFK – közgazdász- Vendéglátó és szálloda szak

Nyelvismeret: Angol felsőfok „C” típus

Sporttal tudatosan először 10 évesen „találkoztam”, amikor egymás ellen láttam a kosárlabda pályán megfeszülni a legendás Magic Johnsont és Michael Jordant.

Ez meghatározó élmény volt számomra. Egyértelmű volt, hogy kosárlabdázni fogok.

Középiskolában bekerültem az egri Hész- Gépszolg. NB II-es csapatába, ám a folyamatos térdsérülések derékba törték pályafutásom, ezért egy másik „sport”, a vendéglátás irányába kezdtem kacsingatni.

Főiskolás éveim alatt rendszeresen végeztem súlyzós edzéseket és emellett a főiskola kosárlabdacsapatának kapitánya voltam.

A közgazdász diploma megszerzése után óceánjáró hajón kezdtem szolgálni, ahol az olykor több mint féléves- szabadnap nélküli- szerződéseket csak a kimagasló állóképességgel bírók tudták teljesíteni, ezért a test és elme megfelelő karbantartására nagy hangsúlyt fektettem.

Az 5 éves külföldi kitérőm után a futásban leltem örömöm- saját határaim feszegetése, a kihívások folyamatos mozgatóerőnek bizonyultak- bármibe is fogtam.

A funkcionális edzéssel először a Gym ForFitben találkoztam és ezen edzésforma azonnal magával ragadott. Folyamatos fejlődést fedeztem fel magamon és elhatároztam, hogy másokkal is megpróbálom megosztani tapasztalataimat, élményeimet.

Remélem, hogy a vendéglátásban eltöltött közel 2 évtized garancia lehet arra, hogy megfelelő vendégszeretettel és odaadással kezeljek minden kezdő és haladó mozogni vágyót és hiszem, hogy minden csak elhatározás kérdése, mert:

„… a korlátok, ahogy a félelmek is, sokszor nem többek puszta illúziónál.” – Michael Jordan

Tel.: +36709475267

 

 

IMG_9403